Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Milyen nyomtatót vásároljak?

 Évek óta ez a kérdés vezeti a “slágerlistát” az üzleteinkbe betérő vásárlók körében. Érdekes módon nem annyira könnyű erre egyértelmű, egyenes választ adni, bármennyire is szeretnénk, hiszen sok tényező van, ami befolyásolja kinek mi az ideális nyomtató.

Mindenkinek más szempont alapján kell választani. Itt van rögtön az ár kérdése. Van, aki hajlandó többet áldozni azért, hogy gyorsabban nyomtasson a gép, és csupán ez a különbség tízezreket jelenthet az árban.

Lehet olyan felhasználó, akinek nem szükséges a multi funkció, csupán nyomtatni szeretne. Ezután jön a szín kérdése, vagy a technológia szerinti különbség. Valakinek igénye lehet faxra, vagy hálózatban, több gépről nyomtatna. Ezek komolyan módosítják az árakat.

És még nem beszéltünk a kellékek ügyéről, ami kardinális kérdés. Könnyen előfordulhat, hogy vásárol egy gépet, és nincs hozzá után gyártott patron, vagy kazetta, és még esetleg nem is tölthető. Marad a méregdrága gyári kellék, ami sok esetben egyenlő, vagy több mint amibe maga a nyomtató kerül.

Sokan nem tudják, hogy az új nyomtatót álltalában “demó” kellékkel kapjuk, ami kb. fele a teljes kapacitásának. Így aztán a beszerzés öröme hamar csalódásba csaphat át, mivel gyorsan üres kazettát jelez a gépünk.

Bátran kimondhatjuk, hogy nincs egyen megoldás. Ezért döntöttünk úgy, hogy minden érdeklődőnek személyre szabottan választjuk ki a leg alkalmasabb nyomtatót. Sajnos nem győzünk, mindenkinek egyenként felmérni az igényeit, ezért szükséges némi csoportosítás.

Létrehoztunk egy űrlapot, melyet kitöltve, konkrét típus ajánlatot küldünk.

Javaslom, ha nyomtató vásárlás előtt áll, kérjen ajánlást, mert sokat nyerhet avval, ha pont az Önnek megfelelő nyomtatót vásárolja meg, és azt utána megfelelően használni is tudja.

Az űrlapot ide kattintva érheti el.

Ebben a hírlevélben a Hp No.21, No.27,No.57-es fekete patronok töltését ismertetjük:

 

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.