Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Canon tintaszintjelző kikapcsolása

Nyomtatás utántöltött Canon PG-37, CL-38 ,PG-40, CL-41, PG-50,  CL-51 patronokkal

Ha az utántöltött patronokat a nyomtatóba helyezzük, első nyomtatásnál a gép figyelmeztet hogy a patronok ki lettek cserélve. Kattintsunk az (OK) gombra.

1

Az ez után felbukkanó ablak figyelmeztet, hogy a tintaszint kijelzés nem fog működni az utántöltött tintapatronnál. A nyomtatón levő papírtovábbító gomb megnyomása után kattintsunk az (OK)-ra. (A papírtovábbító gomb általában a bekapcsoló gomb mellet lévő másik nyomógomb.)

2

Amennyiben a másik patront is utántöltöttük, újra nyomjuk meg a nyomtatón levő papírtovábbító gombot, és kattintsunk az (OK) gombra.

3

Ezt a műveletet csak egyszer kell végigcsinálni, ezután a nyomtatás zavartalanul működik. Mivel a gép nem érzékeli a töltött patron tintaszintjét, ezért ha a nyomtatási képen csíkozást, tintakihagyást veszünk észre, újra kell tölteni a patront.

Arra azonban vigyázzunk, hogy amikor kifogy valamelyik patron, a színesen belül valamelyik szín(!), akkor hagyjuk abba a nyomtatást, mert ha üresen erőltetjük a nyomtatást, a fej kiéghet, ami végzetes hibát okoz. Ebben az esetben már a patron nem javítható!

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.