Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

CLX-3185FN

Ha prezentációt kell kinyomtatnia egy fontos tárgyalásra, vagy éppen néhány kedvenc fényképét szeretné beszkennelni, hogy elküldje a rokonoknak, a Samsung sokoldalú CLX-3185FN printerével mindez könnyedén lehetséges. Lássuk például a “One touch eco copy” (egy érintéses gazdaságos másolás) gombot, amellyel energiát takaríthat meg, és a környezetet is óvhatja. Egyetlen gyors érintéssel javíthatja a környezet állapotát. A hálózati lehetőségeknek köszönhetően pedig más felhasználók is csatlakozhatnak, és élénk színű, kiemelkedő minőségű nyomatokat készíthetnek. Sokoldalúságának és hatékonyságának köszönhetően kifogástalanul elvégzi a feladatot, ugyanakkor a stílusos és kompakt CLX-3185FN könnyedén el is helyezhető szinte bárhol.

Kényelmes és környezettudatos ‘’one-touch eco copy‘’ gomb

A nyomtatópanel előlapján, könnyen hozzáférhető helyen található Eco-Copy funkció megkönnyíti a környezet védelmét. Válasszon egyet a 2up / 4up (2 vagy 4 oldal / lap) egyszínű vagy színes nyomtatási módok közül és figyelje, ahogy a CLX-3185N több oldalt egyetlen lapra tömörít, így időt, papírt, tonert és pénzt takarít meg, sőt még a környezetet is kíméli.
Több feladatot is elvégez egyszerre, hogy önnek ne kelljen
A termelékenység kulcskérdés minden irodában és csapatban. Az egyedülállóan sokoldalú és gyors CLX-3185FN nyomtató tervezése során végig a termelékenység lebegett a szemünk előtt. Használatával egyszerűen és gyorsan nyomtathat, másolhat és szkennelhet. Miért zsúfolná tele az iroda valamelyik sarkát különböző gépekkel, amikor csak egyetlen ám sokoldalú berendezésre van szüksége: a CLX-3185FN három az egyben multifunkciós lézernyomtatóra.

Ideális, ha kicsi de stílusos irodában sok munkát végez

Mindössze 416 x 378 x 344,2 mm-es (16,38 x 14,89 x 13,6 hüvelyk) méretének köszönhetően a Samsung CLX-3185FN sorozathoz tartozó printer könnyedén elhelyezhető bármilyen íróasztalon, és bőven elég helyet hagy a munka elvégzésére. A nyomtató a szépség és a praktikum ideális ötvözetét nyújtja. Lekerekített élei, elegáns LED fényei, fekete és krémszürke felülete a garancia arra, hogy soha nem akarja majd papírkupacok alá rejteni. Figyelmébe ajánljuk még az előlapon elhelyezett felhasználóbarát, egy érintéses eco-copy gombot is, amellyel papírt és tonert takaríthat meg. A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a készülék tetején helyeztük el a bekapcsoló gombot is. Mi kellhet még az ergonomikus kialakításhoz?

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.