Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Prémium kategóriás multifunkciós nyomtatók a Canontól

A modellek továbbfejlesztett funkciókat és csatlakozási lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára, amelyek megkönnyítik a nyomtatást az okostelefonokról és táblagépekről. A PIXMA MX885 és a PIXMA MX870 modellek helyére lépő, stílusos kialakítású nyomtatók színes nyomtatás esetén is nagy nyomtatási sebességet kínálnak. A vállalkozások számára tervezett funkciók – mint például a nagysebességű faxolás, a 35 lapos kétoldalas automatikus lapadagoló (DADF) és az automatikus kétoldalas nyomtatás – nagyobb termelékenységet biztosítanak a felhasználók számára.

Nagyobb üzleti termelékenységA nyomtatók nagy nyomtatási sebessége lehetővé teszi a dokumentumok és képek gyors elkészítését. A modellek ISO sebessége fekete-fehér dokumentumok esetén 12,5 kép/perc, színes nyomtatás esetén 9,3 kép/perc, egy A4-es másolatot pedig mindössze 14 másodperc alatt készítenek el. A Canon FINE nyomtatófej-technológia fotólabor minőséget biztosít a felhasználók számára, az 1 pl térfogatú tintacseppeknek, és a 9600 dpi nyomtatási felbontásnak köszönhetően pedig egyenletes színátmenetekkel és finom részletekkel gazdagított dokumentumok és képek készíthetők.

A modellek a többoldalas dokumentumok gyors és egyszerű beolvasása, másolása és faxolása érdekében egy 2400 dpi nagyfelbontású lapolvasásra képes síkágyas lapolvasót és egy 35 lapos kétoldalas automatikus lapadagolót is tartalmaznak. A kétirányú papíradagolásnak és az önműködően nyíló papírtálcának köszönhetően pedig számos különféle nyomathordozó kezelésére képesek.

A nyomtatók gazdaságos működést biztosító funkciókat is kínálnak a felhasználók számára: az új ECO Settings szoftverrel és az automatikus kétoldalas nyomtatással papírt takaríthatnak meg, amely nagyobb hatékonyságot biztosít számukra. Az öt különálló tintatartály a tintaszint csökkenésekor külön cserélhető, így a nyomtatók a lehető legkisebb tintaveszteséget biztosítják, és csökkennek a nyomtatási költségek is.

Csatlakozási lehetőségek és megosztás

Az új csatlakozási funkciók megkönnyítik a nyomtatást az okostelefonokról és táblagépekről. A beépített Wi-Ficsatlakozási lehetőségnek köszönhetően az irodában szinte bárhonnan lehetséges a lapolvasás és másolás. A Canon Easy Photo-Print alkalmazással pedig a számítógép nélküli, az iOS™ vagy Android™ rendszerű eszközökről történő mobil nyomtatás és lapolvasás is gyors és egyszerű. A felhasználók a PIXMA Cloud Link szolgáltatás online fényképalbumok nyomtatására szolgáló funkciójának használatával, a felhő közvetlen elérésével az online albumokból – például a Picasa webalbumokból – nyomtathatják ki kedvenc fényképeiket. A PIXMA Cloud Link számos különféle nyomtatásra kész sablont is tartalmaz – például naptárakat, borítékokat, levélpapírokat, emlékeztetőket és más hasznos anyagokat – amelyek a webes sablonnyomtatás szolgáltatásban egy gombnyomással elérhetők.

Egyszerű kezelés

A modellek számos kezeléskönnyítő funkciót is tartalmaznak: a Gyorsindítás funkció használatával például a nyomtatók bekapcsolás után rendkívül gyorsan elindulnak, így ha szükség van rá, a nyomtatás még gyorsabb és egyszerűbb, illetve a készülék csak akkor használ energiát, amikor valóban szükség van rá. A nyomtatók nagyméretű TFT-kijelzőin a dokumentumok és fényképek előnézetei könnyen megtekinthetők, vagy közvetlenül egy memóriakártyáról kiválaszthatók. Az MX895 modellen 7,5 cm-es, az MX715 modellen pedig 6,2 cm-es kijelző található.A nyomtató működtetésére szolgáló új, kétfunkciós vezérlőpanelen lévő LED-es megvilágítású, kétfunkciós gombok közül – a könnyebb használat érdekében – csak az éppen végrehajtott funkcióhoz szükséges gombok világítanak.

Intelligens szoftver

Az új modellekhez a fényképek és dokumentumok beolvasására és nyomtatására szolgáló átfogó, intuitív szoftvercsomag is tartozik. Az Easy-WebPrint EX használatával több weboldal kivágható, majd egy oldalra egyesíthető, így minimálisra csökkenthető a papír- és tintaveszteség, amely intelligensebbé és hatékonyabbá teszi a webes nyomtatást. Az Easy Photo-Print EX szoftver használatával a felhasználók tökéletes elrendezésű fényképalbumokat és naptárakat is nyomtathatnak, valamint a szoftver számos további szerkesztési lehetőséget – például vörösszem-korrekciós és digitális arcsimító funkciókat is – kínál a felhasználók számára.

Az új nyomtatók támogatják a Full HD videonyomtatást, amellyel a felhasználók a Canon digitális tükörreflexes vagy más digitális fényképezőgépeivel készített Full HD videókból kiváló minőségű állóképeket rögzíthetnek és nyomtathatnak. A képkockák egyesítése funkcióval a videókból származó állóképek egyesítésével pedig a kinyomtatott képek dinamikusabbá tehetők.

A PIXMA MX715 legfontosabb jellemzői

·        Multifunkciós készülék fax funkcióval, Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal

·        Stílusos fekete kialakítás

·        Kétfunkciós vezérlőpanel

·        35 lapos kétoldalas automatikus lapadagoló

·        5 egyedi tintatartály

·        ISO ESAT: fekete-fehér: 12,5 kép/perc, színes: 9,3 kép/perc

·        Akár 9600 dpi

·        ISO A4-es másolás: 14 másodperc

·        Automatikus kétoldalas nyomtatás

·        Lapolvasás USB-memóriára számítógép használata nélkül

·        Apple Air Print támogatás

A PIXMA MX895 legfontosabb jellemzői

·        Multifunkciós készülék fax funkcióval, Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal

·        Stílusos fekete kialakítás

·        7,5 cm-es TFT-kijelző és kétfunkciós vezérlőpanel

·        35 lapos kétoldalas automatikus lapadagoló

·        ISO ESAT: fekete-fehér: 12,5 kép/perc, színes: 9,3 kép/perc

·        PIXMA Cloud Link

·        Automatikus kétoldalas nyomtatás

·        ISO A4-es másolás: 14 másodperc

·        Lapolvasás USB-memóriára számítógép használata nélkül

·        Apple Air Print támogatás

 

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.