Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Bemutatkozott a Canon PIXMA iP4950 fotónyomtatója

A készülék kétoldalas nyomtatásra is képes, öt tintatartálya van, és számos további hasznos funkcióval látták el.

Új PIXMA szériás nyomtató debütált a Canonnál a héten, az iP4950 fotónyomtató modell mutatkozott be ezúttal, mely a cég iP4850 típusú elődjét váltja fel a kínálatban.


[+]

A továbbfejlesztett Full HD videónyomtatással egyesíthetők a Canon digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépekkel készített Full HD videofelvételek képkockái, így dinamikusabbak lesznek a kinyomtatott állóképek. A “Sorozatkép nyomtatás” funkcióval pedig egy kiválasztott rövid videoklipből a képregény effektus használatával saját történeteket lehet készíteni, de az Easy-PhotoPrint EX szoftver még számos lehetőséget biztosít.


[+]

A készülék képes automatikus kétoldalas nyomtatásra, ami egyébként csökkenti a felhasznált papír mennyiségét is, ami mellett a printer öt egyedi tintatartálya is hasonló célt szolgál azzal, hogy megkönnyíti az egyes tartályok cseréjét. A PIXMA a Canon fejlett FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering – teljes fotolitográfiás tintasugárfúvóka-kialakítás) nyomtatási technológiájának segítségével akár 1 pikoliteres cseppekkel és 9600 dpi-s felbontással is készíthetők kiváló minőségű nyomatok.


[+]

A készülék sebessége 12,5 kép percenként monokróm, valamint 9,3 kép/perc színes nyomtatás esetén. Egy 10×15 cm-es, szegély nélküli fénykép elkészítéséhez nagyjából 20 másodpercre van szüksége, továbbá van közvetlen optikai lemezre nyomtatást biztosító funkciója is. A gyártó szerint ChromaLife100+ rendszerének köszönhetően a kinyomtatott fényképek albumban tárolva több mint 300 évig is megőrzik eredeti színeiket.

Az iP4950 idén szeptember végétől lesz kapható Európában, az ára viszont egyelőre nem derült ki.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.