Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Új nyomtatócsalád középvállalkozásoknak

Teljes egészében megújította nyomtatókínálatát az OKI. Az új készülékekre általánosan jellemző, hogy energiafelhasználásuk, környezetterhelésük csökkent a korábbi modellekhez képest, méretük kisebb, vételáruk és üzemeltetésük pedig olcsóbb lett. A cég barcelonai „Smart business” konferenciáján bemutatott újdonságoktól a vállalat nyomtatóforgalmának duplázását várja három éven belül. Megújultak a belépő szintű termékek és a hagyományosan legfontosabb kkv-szektort is továbbfejlesztett termékekkel várja a gyártó.

Az OKI az új készülékek tervezésénél erősebben fókuszált az eltérő vállalkozási méretekre, így a felhasználók kifejezetten az igényeikre szabott printerekkel találkozhatnak. Az új készülékekkel a gyártó alapvető célja, küldetése nem változott. Cégmérettől függetlenül reális és gazdaságos opcióvá szeretnék tenni a házon belüli nyomtatást bármely vállalat számára.

Multifunkciós készülékek (MFP)
Az OKI tovább bővíti átfogó A3-as és A4-es színes és fekete-fehér multifunkciós nyomtatóinak portfólióját a középvállalati szegmensben, ahol piaci pozíciója mindig is erős volt. A legújabb, A4-es, színes MFP készülékek – az MC352dn, MC362dn, és MC562dn – kiválóan példázzák, hogy ebben a fontos szektorban valóban jelentős erőfeszítéseket tesz pozíciói további erősítésére.
A készülékek jellemzője a 22/24 oldal/perc színes és fekete fehér nyomtatási sebesség, de az MC562dn esetében ez a 26/30 oldalt is eléri. Mindhárom modell kétoldalasan nyomtat és természetesen hálózatba köthető. A két kisebb, MC300-as sorozatú készülék 3500-as, míg a nagyobb 7000 lapos tonerkapacitással kapható, a fényhengerek élettartama pedig 20 ezer színes és 30 ezer fekete oldal.
Fekete-fehér multifunkciósok 
Az MB461 (3-az-1-ben: nyomtat, másol és szkennel) és az MB471 (4-az-1-ben nyomtat, másol, szkennel és faxol) modellekben a kétoldalas nyomtatás szintén alapfelszereltség, továbbá az automata kétoldalas lapadagoló segítségével kétoldalas dokumentumok is szkennelhetők vagy faxolhatók. Az MB471w ráadásul vezeték nélküli csatlakozási lehetőségének köszönhetően gyakorlatilag bárhol elhelyezhető az irodában, nincs többé szükség hálózati portokra.
A MB461/MB471/MB471W készülékek jellemzője a 33 oldalas percenkénti sebesség, az első másolat elkészítési ideje (FCOT) pedig kevesebb, mint 11 másodperc. Minden modellt ötsoros, grafikus LCD kijelzővel szerelnek, az MB471-esek pedig QWERTY billentyűzetet is kaptak. Minden modellhez elérhető a 7000-es kapacitású festékkazetta, automatikus kikapcsolásnál pedig fogyasztásuk kevesebb, mint 0,5W.
Egyfunkciós termékek (SFP)
Az új C331dn, C511dn és C531dn színes, A4-es SFP nyomtatók gyorsak és magas minőségűek, kétoldalasan nyomtatnak, PCL és hálózati lehetőségekkel rendelkeznek. A nyomtatók specifikációi megegyeznek az MC3x2 és MC5x2 sorozatú multifunkciós készülékekével, mivel azok műszaki alapját adják.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.