Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

PIXMA MX495: új multifunkciós nyomtató a Canontól

A Canon PIXMA nyomtatócsaládjának új tagja, a PIXMA MX495 lakásokba és kisebb irodákba egyaránt ideális. A készülék, amely az MX395 modell utódja, a csatlakoztatási lehetőségek teljes tárházát kínálja a Wi-Fi-től a Canon továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link kapcsolatáig.

Nyomtatás bárhonnan, szkennelés bárhová

Az MX495 egy olyan multifunkciós eszköz, amely egyaránt alkalmas nyomtatásra, másolásra, szkennelésre és faxolásra is, és mindezt elérhető áron kínálja.

 Az integrált Wi-Fi révén az MX495 egyszerre több asztali számítógéphez, notebookhoz és vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható. Kiváló választás, ha dokumentumok, PDF-állományok, e-mailek vagy bemutatók nyomtatására van szükség, de akkor is jól jön, ha egy-egy fényképet szeretnénk kitenni a falra. Az Apple AirPrint™ és Google CloudPrint™ kompatibilitás, valamint a PIXMA Printing Solutions alkalmazás használata (amelyek egyszerűen letölthetők az App Store vagy a Google Play webáruházból) révén a felhasználók mindig könnyedén csatlakozhatnak a készülékhez.

 

 

 

Az MX495 emellett a Canon PIXMA Cloud link használatára is képes, ami lehetővé teszi a dokumentumok és képek kinyomtatását olyan felhőszolgáltatásokból, mint a Google Drive, Dropbox, Facebook és OneDrive. Így rengeteg idő megspórolható, hiszen nem kell egy-egy tárgyalás, vagy nyaralás végéig várni, a felhőnek köszönhetően ugyanis bármikor, bárhonnan elindítható a nyomtatás, és mire vége a megbeszélésnek vagy a vakációnak, addigra a kiválasztott dokumentum vagy fénykép már a nyomtatóban vár.

A felhasználók dokumentumaikat JPEG és PDF formátumban is beolvashatják, melyeket aztán könnyedén a felhőben található fiókjukra vagy okoseszközeikre menthetnek a PIXMA Printing Solutions alkalmazással. A dokumentumok beolvasás után e-mailben, csatolmányként is elküldhetők. Az MX495 emellett Hozzáférési pont módban (Access Point Mode) is működik, így az okostelefonok és táblagépek internetkapcsolat nélkül is összekapcsolhatók a nyomtatóval.

 Kiváló szoftverek

 A Canon PIXMA család többi tagjához hasonlóan az MX495-höz is jár a Canon My Image Garden. Ez a Canon PIXMA termékekhez korábban elérhető összes szoftvert egyetlen könnyen használható felület alá gyűjti, így gyorsan és zökkenőmentesen elérhető az összes nyomtatási és szkennelési funkció. A PIXMA Printing Solutions alkalmazásból elérhető Easy-PhotoPrint+ szoftver képsablonokat, üdvözlőkártyákat és naptárformátumokat is tartalmaz, amelyek fényképekkel kiegészítve egyszerűen kinyomtathatók a barátok vagy családtagok számára.

 

 

 

 

A Canon PIXMA MX495 hihetetlenül nagy felbontású képek nyomtatására alkalmas, hiszen mindössze 0,000000000002 liternyi tintacsepp felhasználásával akár 4800 dpi felbontás is elérhető. Összehasonlításképpen fontos tudni, hogy nyomdai célokra a 300 dpi, vagy annál nagyobb felbontású képek alkalmasak.

 Kompakt méret

 Az MX495 letisztult formanyelve mellett igazán helytakarékos: elődjénél 30%-kal kisebb, így tökéletesen illeszkedik minden otthonba vagy kisirodába.

 Elérhetőség

A PIXMA MX495 2015 márciusától lesz elérhető Európában.

PIXMA MX495  – legfontosabb jellemzők:

 

– FINE festékkazetta 2 pikoliteres tintacseppekkel és akár 4800 dpi nyomtatási felbontással
– ISO ESAT: 8,8 kép/perc (FF), 4,4 kép/perc (színes)
– Opcionális XL festékkazetták
– Wi-Fi kapcsolat és Hozzáférési pont mód
– PIXMA Printing Solutions alkalmazás
– Apple AirPrint és Google Cloud Print kompatibilitás
– PIXMA Cloud Link (nyomtatás és lapolvasás)
– Szkennelés e-mailbe
– Easy-PhotoPrint+

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.