Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Multifunkciós nyomtatók Wi-Fi-vel

Az Epson új PX sorozata két megoldást kínál a vásárlóknak.

Az Epson a mai napon bemutatta az új PX sorozat modelljeit, melyek Stylus Photo PX720WD és PX820FWD néven kerülnek forgalomba. A friss termékek – a vezetékes mellett – vezeték nélküli hálózati interfészt is kínálnak, továbbá támogatják a kétoldali nyomtatást, a másolást és a szkennelést.

Epson Stylus Photo PX820FWD [+]
Epson Stylus Photo PX820FWD [+]

A Stylus Photo PX820FWD az erősebbik megoldás lesz. A berendezés automata dokumentumadagolóval dolgozik, továbbá a gyártó szerint a Claria Photographic Ink tintapatronok nagyon élénk színalkotásra képesek. Az Epson beépített egy auto-select funkciót is, aminek hála a fotó- és dokumentumnyomtatás közti váltás egyszerűbbé válik, hiszen az újdonság automatikusan a nyomtatáshoz leginkább megfelelő lapot választja ki. A Stylus Photo PX720WD a kisebbik versenyző, ám ez nem azt jelenti, hogy számottevően butább lenne. A nagy 6,3 cm-es, érintőképernyős LCD kijelzőnek, valamint az USB kapcsolatnak köszönhetően a termék vezérlése nagyon egyszerű, sőt akár számítógép csatlakoztatása nélkül is közvetlenül feldolgozza a memóriakártyán tárolt dokumentumokat vagy képeket. A berendezés Claria Photographic Ink tintapatronokat használ, továbbá támogatja a nyomtatható felülettel ellátott optikai korongokat is.

Epson Stylus Photo PX720WD [+]
Epson Stylus Photo PX720WD [+]

Az új PX sorozat tagjai rendelkeznek az alacsony energiafogyasztást igazoló ENERGY STAR minősítéssel. A nyomtatók festékpatronjai színenként cserélhetők, sőt a készülékekhez többféle kapacitású megoldás is vásárolható. Az Epson újdonságai Magyarországon is kaphatók lesznek, az árakról azonban még nincs információ.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.