Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Mindentudó nyomtatóval erősít a Brother

A gyártó leleplezte a megújult színes, multifunkciós, lézeres családjának legelső tagját.

A Brother idén februárban mutatja be megújult színes, multifunkciós, lézer termékcsaládja első tagját, az MFC-9460CDN-t. Az új sorozat tökéletesen megfelel az irodákba, hiszen az érkező készülék a négy alapfunkció (nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás) mellett képes duplex módban is nyomtatni.

A berendezés a kategóriájában gyorsnak számít, hiszen percenként 24 színes és monokróm lapot állít elő. Természetesen hálózatba köthető, és támogatja a hálózati vagy az FTP szerverre való szkennelést. A 128 MB memóriája igény esetén 384 MB-ra bővíthető, továbbá a felhasználó munkáját 5 soros 22 karakter széles kijelző segíti. A termék rendelkezik dulpex egységgel, amivel egy perc alatt hét darab kétoldalas színes nyomat készíthető el. Költséghatékony megoldás a Brother gépeinél már megszokott PC-Fax lehetőség, valamint a Brother Solutions Centerről ingyenesen letölthető iFax funkció is, amelynek segítségével faxot küldhetünk és fogadhatunk a telefonvonal használata nélkül.

A költségek kézben tartására a Brother Secure Function Lock, vagyis a biztonsági funkciózár jelent megoldást. Ez lehetővé teszi bizonyos funkciók használatának korlátozását a felhasználók számára, vagyis lehetőség lesz a színes nyomtatás vagy másolás zárolására, de beállíthatók a havi kvóták is, így a limitált felhasználással ellenőrizhetőbbé válhatnak a működési költségek. A biztonságos nyomtatás is alapfunkció, ahol a PIN kódos megoldással, valamint a hálózatos, SSL titkosítás segítségével diszkréten lehet használni a terméket. A hálózati munkákat a Web Based Management könnyíti meg, amely webböngészőn keresztüli hálózatos elérést biztosít. A készülék mellé biztosított a BRAdmin light nyomtatószerver kezelő az egyszerű hálózati menedzsment érdekében, ezenkívűl a BRAdmin Professional kezelő is letölthető a Brother Solutions Centerről, ami a komplexebb, nagy számú eszközpark kezeléséhez ideális. A szoftverek segítségével módosíthatók a beállítások, valamint a kezelő értesülhet az eszközök állapotáról anélkül, hogy el kellene hagynia a munkaasztalát.

A nyomtatás több helyről történhet, egészen pontosan az alap 250 lapos normál papírtálcáról (amely 500 lappal bővíthető opcionálisan), az 50 lapos többcélú papírtálcáról, vagy a 35 lapos ADF-ről. A készülék A4-es méretig kezel többek között sima, vékony, újrahasznosított, fényes, bond papírt, címkéket, illetve vastag és vékony borítékokat is. A berendezéshez a normál tonerek mellett elérhetőek a nagy töltetű tonerek is. Az előbbi fekete toner 2500 oldalra elegendő festékport tartalmaz, míg az utóbbi toner 4000 oldalra van kvalifikálva. Ugyanezek az adatok színes tonereknél rendre 1500 illetve 3500 oldalra módosulnak, továbbá a toner felhasználása csökkenthető a tonertakarékos mód alkalmazásával.

Az új Brother MFC-9460CDN színes, multifunkciós lézernyomtató Magyarországon is megjelenik, méghozzá 198 990 forintos ajánlott fogyasztói ár mellett.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.