Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Megfizethető MFP-kkel frissít a Ricoh

Az Alficio MP C2051 illetve C2551 jelzésű multifunkciós nyomtatók az irodákat célozzák meg.

A Ricoh bejelentette az Alficio MP C2051 és C2551 jelzésű berendezéseket, melyek gyors és minőségi hálózati nyomtatást, másolást, faxolást és szkennelést biztosítanak az irodák számára. A munkacsoportok házon belül készíthetnek megfelelő minőségű 1200 dpi-s nyomatokat 20 (MP C2051) illetve 25 (MP C2551) lap/perces sebességgel. Emellett a kvótabeállítás funkció a költségek kontrollálását is segíti.

Az új MFP-k könnyen integrálhatóak digitális hálózatokba, továbbá lehetővé teszik a munkacsoportoknak, hogy elektronikusan osszák meg egymás között a dokumentumokat. A felhasználók közvetlenül szkennelhetnek e-mailbe, hálózati mappába, SD kártyára és pendrive-ra is, emellett a standard kétoldalas, duplex egység papírt és energiát takarít meg a produktivitás csökkenése nélkül. A PxP polimerizált toner szintén az energiahatékonyságot biztosítja, amellett, hogy környezetbarát is. A felhasználók továbbá profitálhatnak az egyszerű érintőképernyős kezelőfelület és a munkafolyamat javító App2Me widget-ek által nyújtott lehetőségekből. A gyakran használt beállítások ikonok alá rendelhetőek, és természetesen személyre szabhatóak, amivel egyszerűsíthető a mindennapi munka. Az eszközök támogatják a csatlakoztatott adattárolókról történő közvetlen nyomtatást, az opcionális belső borítékadagoló pedig a borítékok nyomtatását teszi egyszerűvé.


[+]

Az érzékeny adatok védelméről az MP C2051 és C2551 eszközök fejlett biztonsági funkciói gondoskodnak. Az alapkiszerelésben elérhető merevlemez titkosítási illetve a beágyazott adat-felülírási biztonsági egység gondoskodik az berendezéseken tárolt adatok védelméről, valamint további biztonsági csomagok is a felhasználó rendelkezésre állnak. A helytakarékosság érdekében az opcionális 500 lapos papírtálca, a lyukasztó egység és a borítékadagoló mind belső kialakításúak, emellett a készülékek fogyasztása alvó állapotban kevesebb, mint 1 watt.

A Ricoh MP C2051 és C2551 jelzésű MFP-k Magyarországon is elérhetőek lesznek, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.