Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Féltucat új nyomtató az Epsontól

A Stylus S és SX sorozatok bővültek nem kevesebb, mint hat modellel.

Újabb nyomtatók érkeztek az Epsontól, ezúttal a stílusos, négy az egyben és vezeték nélküli készülékeket is tartalmazó termékcsaládját, az Stylus SX-eket bővítette új tagokkal a gyártó. A frissítés hat új készüléket jelent, amik közül az S22, az SX125 és az SX218 az elérhető árú minőségi nyomtatást nyújtják, míg az SX620FW, az SX525WD és az SX420W a gyors nyomtatási, szkennelési és másolási képességükkel emelkednek ki. Mindegyikük a DURABrite Ultra Ink festékpatronokat alkalmazza, amelyek gyors száradást, vízállóságot, folt-, kenődés-, és fakulásmentes nyomtatást biztosítanak.

Az SX620FW automata dokumentumadagolós, így akár a többoldalas dokumentumok is könnyen és gyorsan olvastathatók be vele. A beszkennelt oldalak természetesen rögtön másolhatók, nyomtathatók és faxolhatók is, és mindehhez számítógépre sincs szükség. Beépített Wi-Fi-jének köszönhetően az otthoni vagy munkahelyei hálózatra kapcsolódás is pillanatok alatt megoldható. Akár 38 nyomtatott lap is előállítható vele percenként.

A 36 oldal/perces tempóra képes Stylus SX525WD-t egy nagy LCD kijelzővel látták el, ami a fényképek és egyéb dokumentumok kezelését könnyíti meg. Akár memóriakártyáról is könnyen láthatóvá és kezelhetővé válnak a nyomtatni kívánt anyagok. A PictBridge szoftverrel az olyan összetett képszerkesztési funkciók is elvégezhetők, mint a vörösszem effektus szűrése, vagy a színegyensúly, kontraszt beállítása. A mellékelt ABBYY FineReader OCR szoftver pedig a beolvasott szövegek dokumentumokká konvertálását segíti.

Ahogy az előző kettő, az SX420 is egy vezeték nélküli hálózati adapterrel ellátott készülék, amely ugyancsak rendelkezik nagyméretű LCD kijelzővel. A többi új Epsonnal egyetemben az SY420 is a DURABrite Ultra festékpatronokat használják. Fekete-fehér nyomtatásnál 35 lap/percre képes, míg színesnél 15 oldal/percre.

A Stylus S22-vel az Epson azoknak kínál minőségi nyomtatást, akik tényleg csak nyomtatni szeretnének, és nem igénylik az egyéb kiegészítő funkciókat. Az SX125 és az SX218 modellek az S22 modelléhez hasonló magas nyomtatási minőséget és egyszerű kezelhetőséget biztosítanak, azonban ezeket már szkennelési és másolási funkcióval is ellátták, továbbá az SX218-ra is került LCD kijelző.

Az SX620FW, az SX525WD szeptembertől, az SX420W pedig júliustól lesz kapható hazánkban, 57 490, 42 990 és 28 990 forintos árakon. A Stylus S22, SX125 és SX218 modellek pedig ugyancsak júliustól vásárolhatók meg 14 990, 19 990 és 22 990 forintért.


.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.