Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

Gyors lézernyomtatókat ígér a Brother

A HL-5400-as sorozat három terméket foglal magába.

A Brother bejelentette, hogy frissíti mono lézernyomtató családját. Az HL-5400-as sorozat három megoldással szeretne megfelelő alternatívákat kínálni az irodai igényeket figyelembe véve. Ezek lennének a HL-5440D, a HL-5450DN és a HL-5470DW jelzésű modellek, melyek már hazánkban is elérhetők. Mindegyik termék 38 lapot készít percenként, az első nyomat pedig 8,5 másodperc alatt készül el, emellett alapfelszereltség a duplex egység a kétoldalas nyomtatás érdekében. A termékek 250 lapos papíradagolóval rendelkeznek, amely további 500 lapos opcionális papírtálcával bővíthető, emellett USB 2.0-s porttal köthetők az adott PC-hez, de a HL-5440D az IEEE 1284-es párhuzamos interfész is használható.

Az üzleti környezetben szánt új gépek funkciói között elérhető a poszter- és vízjelnyomtatás, illetve a halk üzemmódú és az N-up nyomtatás. Utóbbi több kicsinyített oldal elhelyezését eredményezi egyetlen oldalon. Kiemelt szolgáltatás a HL-5450DN modellnél és a felszereltségben fölötte lévő típusoknál a Secure function lock 2.0, amellyel a rendszergazda beállíthatja a jogosult felhasználókat, szűrést végezhet a dolgozók között, amivel paraméterezhető, hogy ki nyomtathat a készülékre és ki nem. Mindegyik termék képes átugrani az üres oldalt nyomtatás közben, ami megkíméli a felhasználót az utólagos szelektálástól.


[+]

Az új modellek közül a vezetékes és vezeték nélküli hálózati interfésszel felszerelt modellek (rendre HL-5450DN és HL-5470DW) rendelkeznek a BRAdmin Professional 3 hálózati és távmenedzsment segédprogrammal, amelynek segítségével kísérhetők a hálózatra kapcsolt valamennyi készülék költségei és a kellékanyagok fogyása, emellett távolról is elérhető a beállítások menüpont. Szintén hasznos extra a naplózási funkció, mellyel a készülék a hálózaton egy fájlba rögzíti a felhasználók nyomtatási tevékenységeit, beleértve a hálózati felhasználónevet, a nyomtatott dokumentum nevét, a nyomtatott oldalak számát, a dátumot és az időt. Természetesen visszakereshető minden egyes feladat, így a privát irodai nyomtatások utólag számon kérhetők.

A HL-5450DN és a HL-5470DWesetén lehetséges még a mobileszközökhöz való kapcsolódás, amelyhez az iPrint&Scan nevű Brother alkalmazás letöltése szükséges (a Google Play-ről vagy az App Store-ból beszerezhető). A program telepítése után a weben keresztül is lehet nyomtatni, mivel a hálózatra köthető modellek támogatják a Google Cloud Print és Apple AirPrint alkalmazásokat.

Az új termékek kellékanyagai jelentősen hozzájárulnak a lapköltség csökkentéséhez: 30 000 oldalra nőtt a dobegység kapacitása és mindegyik modell használható a nagytöltetű, 8000 oldalra elegendő tonerrel, de igény esetén a 3000 oldalra elegendő verzió is választható természetesen olcsóbban.

A Brother HL-5440D, HL-5450DN és HL-5470DW jelzésű nyomtatók ajánlott bruttó végfelhasználói ára rendre 69 900, 89 900 és 101 900 forint.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.