Nyomtatóbolt

A takarékos nyomtatásért…

A Samsung nyomtatási megoldásai a sebesség, az irodai integráció és a minőség révén változtatják meg a vállalati környezetet

A Samsung új nyomtatási megoldása segítséget nyújt az egyszerűbb hálózati csatlakozást és hatékonyabb munkavégzést lehetővé tevő intelligensebb irodák kiépítéséhez.

A Samsung vadonatúj A3-as formátumú multifunkcionális nyomtatója (MFP), a MultiXpress 7 (MX7) lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy teljesen átalakítsák munkakörnyezetüket. Egyszerű használatának köszönhetően a készülék megváltoztathatja az irodai munkafolyamatokat, ezzel jobb munkateljesítményt, valamint rendkívül hatékony, intelligens új munkahelyeket hoz létre. ,

„A munka világa gyorsan változik, és egyre fontosabbá válik, hogy azt bármilyen eszközről és bárhonnan el lehessen végezni. A MultiXpress 7 révén a rendkívüli feldolgozási sebességet a vállalatok számára szükséges hálózati csatlakozási lehetőségekkel és minőséggel kombináltuk” – mondta Dr. Ki Ho Kim, a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának ügyvezető alelnöke.

Az új MX7-es rendkívül gyors. Ez az egyetlen olyan A3-as formátumú MFP a piacon, amelyet négymagos processzor működtet. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék könnyedén és gyorsan dolgozzon fel bármilyen dokumentumot, faxüzenetet vagy szkennelési feladatot. A továbbfejlesztet Smart UX 2.0-nak köszönhetően a felhasználók nyomtatás előtt közvetlenül a készülékről is megtekinthetik, és módosíthatják a fájlokat.

Növekvő hatékonyság és termelékenység a vállalati ügyfelek számára
Az MX7-es négymagos processzora nagyobb hatékonyságot és még gyorsabb működést tesz lehetővé. Az MX7-es számára elég 18 másodperc az elinduláshoz, és 12 másodperc alatt képes arra, hogy alvó üzemmódból használatra kész állapotba álljon vissza. Az 1200 dpi-s felbontású kiváló képminőséget teljes sebességgel történő működés közben is képes produkálni. Mindössze 3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy egy fekete-fehér, és 4,5 másodpercre, hogy egy színes nyomtatást elkezdjen, természetesen ügyelve a kiváló nyomtatási minőségre is.

Az MX7-es jelentősen lecsökkenti a szkenneléshez szükséges időt is: a percenként akár 120 egyoldalú és 240 kétoldalú képszkennelési sebességével az iparágon belül rendkívülinek mondható teljesítményre képes. A 802.11ac szabványú hálózati chipje révén – amely háromszor gyorsabb, mint a régebbi 802.11n technológia – gyorsabb irodai csatlakozásra képes. Az MX7 a Bluetooth Low Energy csatlakozási funkciója révén folyamatosan rendelkezésre áll a felhasználók számára, így azok könnyedén rácsatlakozhatnak, és használhatják, ha kellő közelségben vannak a készülékhez.

Intelligensebb és biztonságosabb munkakörnyezet a Smart UX 2.0 révén
Az MX7 továbbfejlesztett 10,1 hüvelykes kijelzője elforgatható, így rugalmasabbá válik a dokumentumok megtekintése, és jobban személyre szabható a felhasználói élmény a Samsung saját nyomtatói App Store-jából letölthető alkalmazások segítségével. A vállalati ügyfelek egy sor olyan intelligens alkalmazás közül választhatnak, amelyeket az üzletmenet megkönnyítéséhez fejlesztettek ki – ilyen például a Workbook Composer és a Smart Service is.

A Smart UX Center olyan Workspace Cloud funkcióval rendelkezik, amely révén bármely készüléken megtekinthetők és módosíthatók a dokumentumok, ezzel pedig igen rugalmassá tehető a munkakörnyezet. A Smart UX Center az SCP Pro-t is támogatja, valamint a több mint 20 független szoftveres megoldás segítségével problémamentesen illeszkedik a már meglévő irodai felhőalapú szolgáltatásokba és szerverhálózatokba. A fokozottabb biztonság érdekében a vállalati ügyfelek számára rendelkezésre áll a Tray Locking Kit, azaz az iparágon belül az első olyan digitális biztonsági megoldás, amely azáltal garantálja a nyomtatás biztonságát, hogy csak az illetékes személyzet számára teszi lehetővé – ha azok a készülék közelében tartózkodnak –, hogy bizalmas jellegű dokumentumokat nyomtassanak.

Nagy teljesítmény
Az MX7-es képes akár 300 000 oldalt is nyomtatni egy hónap alatt, és olyan nagyméretű tonerkazettákat használ, amelyekkel a felhasználók akár 30 000 színes vagy 45 000 fekete-fehér oldalt is kinyomtathatnak. A készülék továbbá időtakarékos és költséghatékony eszközökkel is bővíthető, mint az automatikus dokumentum-lefűző, amely 60 papírlapot vagy egy 80 oldalas könyvet is képes lefűzni.

.

  • ©Copyright 2010 - nyomtatobolt.com
  • postacím:6800 Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.112.